• darkblurbg

Als ik na het overlijden bij u kom is er slechts een aantal zaken die belangrijk zijn om direct te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld dat uw dierbare thuis is, of naar een uitvaartcentrum of een andere locatie gaat?

Laatste verzorging

We hebben het over het verzorgen van uw dierbare. Mijn collega en ik kunnen de laatste verzorging doen. Maar het is ook fijn als u erbij aanwezig bent en, als u dat prettig vindt, op uw manier wilt helpen.
Wassen, aankleden, haren kammen, scheren, make up aanbrengen, het is een manier om het lichaam liefdevol te eren en voor de laatste keer mooi te maken.

Cremeren of begraven

Van belang is ook om vast te leggen of u kiest voor begraven of cremeren, de locatie, datum en tijdstip. Als dit geregeld is kunnen we de overige zaken rustig de komende dagen bespreken als u dat wenst.

Uniek en persoonlijk

Ik kom dagelijks bij u langs. Samen zullen we toewerken naar de dag van de uitvaart. Er is nog veel te regelen zoals bijvoorbeeld kaarten, advertentie en/of berichten via social media. Welk omhulsel, locatie, vervoer, invulling van de dienst, muziek, rituelen, dragers en wat nog meer passend bij de nabestaanden is en uniek voor de overledene was.

Samen bekijken we de wensen en graag neem ik de tijd om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ik ben geheel onafhankelijk en dus vrij in iedere keuze. Ik regel alle praktische zaken zoals u dat wilt en houd u steeds op de hoogte.