4-Seizoenen wandeling - ik rouw van jou

Gepubliceerd op: 11-10-2021

Zondag 10 oktober hebben we de herfsteditie van de 4-Seizoenenwandeling gelopen. Was het mooi? Absoluut! Met zoveel lijntjes naar boven kon het zonnetje niet achterblijven. En het Zwanenwater is deze periode een prachtige plek om te zijn. Was het geslaagd? Wat Marion en mij betreft zeker! In onze beste dromen hadden we niet durven hopen op zoveel openheid en zoveel verbinding. Mooie gesprekken en gedeelde gevoelens. Elkaars hand pakken op een moeilijk moment. Het heeft mij ontroerd. En de reacties van de deelnemers achteraf waren hartverwarmend.

Rouwen kan soms eenzaam zijn. Dat is de reden waarom wij deze wandelingen laagdrempelig willen aanbieden. Erkenning en herkenning vinden bij elkaar en beseffen dat rouw niet tijdsgebonden is. Ik ben alle deelnemers dankbaar voor hun komst.

En eerlijk, ik heb getwijfeld of ik dit korte verslag wel moest maken. Als de deelnemers ook maar ietsiepietsie verlichting hebben ervaren is dat genoeg. En ik wil de deelnemers anoniem laten, het is niet aan mij om te beoordelen of het hen geholpen heeft. Toch was de ochtend zó verwarmend dat ik het graag wilde delen. Puur om diegene die nu twijfelden een zetje in de goede richting te geven.
9 januari 2022 is de winterwandeling. Noteer het alvast!  

Heeft u een vraag of opmerking over mijn blog? Laat het mij weten! Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.