Gedicht Afscheid met een hart

Gepubliceerd op: 05-03-2020

Lentetuin Breezand, editie 2020 is weer voorbij… Afgelopen week mocht ik in de stand van Raakt Media erbij zijn. Een mooie ervaring!

Vooraf werd mij gevraagd, “wat moet jij nou op een beurs waar mensen een dagje uit zijn?” Nou, niet mensen die langslopen aanspreken met, U ziet een beetje bleek, zou ik mijn kaartje alvast geven? Dat dus niet, past ook echt niet bij mij. Maar wel met heel veel plezier aanwezig zijn, kennismaken met de andere kleine ondernemers en gezellige gesprekken voeren met bezoekers. Als kers op de taart maakte Judith van Lierop van Studio Jude dit prachtige gedichtje voor mij:

 

Een verlies dat is geleden
Doet iedere keer weer zeer
Al heb je ’t vaker meegemaakt
Of voor de allereerste keer

Leg je zorgen in mijn handen
Dan neem ik ze voor je weg
Het helpt je door de dagen
In wat ik doe en wat ik zeg

Voel de warmte in mijn woorden
Ik leef mee in wat er speelt
Dat verlicht de zware dagen
Want het dragen wordt gedeeld

Dit vak leef ik met passie
Zo ontvang je wat je past
Zodat we zeggen bij ons weerzien
Het was een afscheid met een hart

 

 

Twee keer per maand schrijf ik een blog voor Raakt Media, dé nieuwssite van Anna Paulowna en omstreken. Dit blog is ook op hun site verschenen.

 

Heeft u een vraag of opmerking over mijn blog? Laat het mij weten! Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.