• darkblurbg

Is een uitvaart duur?

Gepubliceerd op: 28-11-2018

Één van de meest gestelde vragen: “Wat kost een uitvaart dan? Aan welk bedrag moet ik denken?”

En ik snap de vraag volkomen maar het is zó’n moeilijke vraag om te beantwoorden. Want met het meest gegeven antwoord: “Gemiddeld tussen de 3000 en 10000 euro” kan je nog niet zoveel.
Ik streef ernaar om voor iedereen een passend afscheid te regelen, samen met de nabestaanden hun hart te volgen zodat het afscheid klopt bij de overledene. En dan snapt u dat het onmogelijk is een vaste prijs te noemen. Hoeveel mensen zijn er bij het afscheid aanwezig? Wordt hen drinken of eten aangeboden? Op welke locatie? Begraven of cremeren? Welk vervoer past bij de overledene? Gaan we met een rouwauto, per fiets, eigen vervoer of…. (ik weet echt nog wel 20 mogelijkheden te verzinnen). Bestellen we een rouwboeket of zijn bloemen uit de eigen tuin toepasselijker enz. enz.
Bewust wil ik het bij deze voorbeelden laten, maar geloof me; de mogelijkheden en keuzes zijn eindeloos. Met mijn blogs, terug te lezen op mijn website en gedeeld via Facebook, neem ik jullie mee in uitvaartland en zullen veel mogelijkheden voorbijkomen.
Bent u nieuwsgierig wat de kosten zijn van de uitvaart die u in gedachte hebt? Neem dan contact met me op dan maak ik vrijblijvend een offerte voor u.

 

Heeft u een vraag of opmerking over mijn blog? Laat het mij weten! Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.